Μήνυμα από το Ké Huelga Radio

[Το παρακάτω συνιστά μήνυμα αδελφοσύνης που έστειλε το ραδιόφωνο Ké Huelga στα αυτοδιαχειριζόμενα ραδιόφωνα που παράγουν και αναπαράγουν τη Nebulosa Gr]

Προς τις συντρόφισσες και τους συντρόφους μας στο Ράδιο Ψαλίδι, τα Ραδιοφράγματα, τον 105FM και τη Ραδιουργία,

«Το επαναστατικό έργο έχει μετατραπεί εν μέρει σε μια δουλειά μετάφρασης. Δεν υπάρχει μια εσπεράντο της εξέγερσης. Δεν είναι οι εξεγερμένοι αυτοί που πρέπει να μάθουν να μιλούν την αναρχική γλώσσα, αλλά οι αναρχικοί που πρέπει να γίνουν πολύγλωσσοι».
Αόρατη Επιτροπή

Από τον Δεκέμβρη του 2016 όταν ήρθατε σε επαφή μαζί μας για να μας γνωστοποιήσετε την απόφασή σας να μεταφράζετε τη Nebulosa για τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που αντιστέκονται στην Ελλάδα μάς δώσατε δύναμη, γιατί αδελφοποιήσαμε εγχειρήματα παραβλέποντας τα σύνορα, τις γλώσσες, τη γεωγραφία και τα ημερολόγια. Ακόμη περισσότερο, γιατί με την πράξη σας μάς δώσατε να καταλάβουμε πως ό,τι συμβαίνει στο Μεξικό δεν σας είναι αδιάφορο.

Σε αυτή τη στιγμή που ο πληθυσμός του Μεξικού ζει τις επιπτώσεις ενός πολέμου που δεν ζήτησε και τις πάντα επιθετικές συνθήκες ενάντια στα ελεύθερα μέσα, η πρωτοβουλία σας ήρθε να μας δείξει ότι η αδελφοσύνη, η συνεργασία και η αποκέντρωση της πράξης συνιστούν βασικά στοιχεία για την οικοδόμηση αλληλέγγυων χώρων αγώνα.

Από την άλλη άκρη του κόσμου, το Μεξικό που αντιστέκεται ενάντια στην παρακολούθηση, τις εξαφανίσεις, την απαξίωση και το θάνατο, θέλουμε να σας στείλουμε μια αγωνιστική αγκαλιά για να σας ευχαριστήσουμε για την τεράστια προσπάθεια που κάνετε όλοι και κάθε μια από τις συντρόφισσες και τους συντρόφους για να έχετε ελεύθερα ραδιόφωνα κι επίσης για να δημιουργήσετε την ελληνική Nebulosa, ώστε οι σύντροφοι στην Ελλάδα να ξέρουν ότι στο Μεξικό αγωνιζόμαστε για έναν ελεύθερο κόσμο. Σας λέμε και πάλι: εκτιμούμε πολύ την τεράστια δουλειά που συνεπάγεται η μετάφραση του δελτίου αντιπληροφόρησης και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που έχετε για αυτά που γίνονται στο Μεξικό και στη Λατινική Αμερική.

Σε αυτόν τον κόσμο του θανάτου, του πολέμου και της καταστροφής, εμείς, το Ράδιο Ψαλίδι, τα Ραδιοφράγματα, ο 105FM, η Ραδιουργία, το Ké Huelga και τα υπόλοιπα ελεύθερα ραδιόφωνα που βοηθούν στην αναπαραγωγή της ελληνικής Nebulosa δείχνουμε ότι η αδελφοσύνη είναι δυνατή πάνω από τις αποστάσεις, τα σύνορα και τις διαφορετικές γλώσσες και πως πάντα αυτά τα μικρά-μεγάλα εγχειρήματα είναι που κάνουν δυνατό έναν νέο κόσμο.

Θέλουμε να σας αποχαιρετίσουμε λέγοντάς σας ότι έχουμε αναθέσει στους συντρόφους και τις συντρόφισσες που κάνουν τη Nebulosa το καθήκον να μάθουν ελληνικά. Ωστόσο μέχρι να τα καταφέρουν, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε μια τεράστια χάρη: βοηθήστε μας να προχωρήσουμε λίγο ακόμη αυτή τη διαδικασία αδελφοποίησης στέλνοντάς μας ειδήσεις από τον αγώνα στην Ελλάδα για να τις ενσωματώσουμε στη Nebulosa.

Σας στέλνουμε μια εγκάρδια αγκαλιά από την Πόλη Τέρας

Ké Huelga
Ραδιόφωνο Ελεύθερο, Κοινωνικό και Ενάντια στην Εξουσία
102,9 MHZ
kehuelga.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *